For gæster

 

Det får du som gæst:

✔️ Inspiration til dine kommende møder, konferencer og events
✔️ Mulighed for at interagere med over 220 udstillere fra møde- og eventbranchen
✔️ Oplev relevante foredrag på scenen fra Danmarks førende foredragsholdere
✔️ Gratis adgang til Skandinaviens største møde- og eventmesse 
✔️ En hel dag fyldt med gode snakke og mulighed for at udvide dit netværk

Hvem inviteres med som gæster?

Det gør du, der planlægger, faciliterer eller indkøber virksomhedens møder, konferencer, personalearrangementer, firmaarrangementer, seminarer og lignende.

Hvorfor deltage messen?

Optimeet Messen København støtter, inspirerer og driver hele møde- og eventbranchen fremad. Det er her du fordyber dig i og finder inspiration til, hvordan du udvikler og forbedrer dine fremtidige arrangementer.

Det er også her du møder samarbejdspartnere og leverandører til møde- og eventbranchen.

Optimeet Messen hæver event-oplevelsen i 2024 

Optimeet Messen København er klar til at hæve event-oplevelsen til nye højder i 2024, og vi vil gerne tage jer med på denne spændende rejse. Vores hovedfokus har altid været jeres tilfredshed, og resultatet er en messeoplevelse, der vil gøre jeres deltagelse endnu mere mindeværdig.

Vi har lyttet til jer, og er glade for at meddele, at vi har udvidet åbningstiden for Optimeet Messen København i 2024. Dørene åbner nu kl. 9:30 og lukker først kl. 17:30. Dette giver jer endnu mere tid til at udforske vores udstilleres stande, dykke ned i udstillernes muligheder samt etablere meningsfulde forbindelser.

Vi er også stolte af at introducere "Eventdelen," som begynder kl. 15:30. Her inviterer vi både gæster og vores udstillere til at trække glimmerjakkerne på, åbne champagne og skabe en intim og festlig atmosfære sammen. Dette er det perfekte tidspunkt for jer som gæster til at engagere jer i dybere samtaler med udstillerne og styrke jeres forbindelser.

Som prikken over i'et afrunder vi dagen med et spektakulært aftenshow på hovedscenen. Allerede nu, kan vi godt løfte sløret for den første kunster, som er ingen ringere end sangeren og hitmageren bag ''Ikke mere tid'' og ''Tomgang'', Shaka Loveless. Vi holder stadig hemmeligt, hvilke to andre kunstnere der optræder, men vi kan love jer, at det bliver en musikalsk oplevelse, som I sent vil glemme.

Optimeet Messen København 2024 er ikke kun en messe; det er en begivenhed, hvor I alle sammen kan skabe uforglemmelige øjeblikke sammen. Vi ser frem til at byde jer velkommen.

 

Bliv sponsor på messen i 2025

Bliv sponsor, hvis du vil have ekstra synlighed på messen. Kontakt os på udstiller@optimeet.dk for at høre mere.