Tænketanken

Onsdag den 22. marts

Tænketanken er stedet, hvor vi i fællesskab og gennem workshops snakker om og finder løsninger på forskellige problemstillinger.

Her kan du blive inspireret og sparre med andre, der også planlægger møder, konferencer og events. Bliv en del af netværket og få værktøjer til dit arbejde.

Hovedtemaet i år er Væredygtighed, og med udgangspunkt i dette har vi skabt et program på Tænketanken, hvor der arbejdes med vinkler af Væredygtighed, for den enkelte medarbejder.

Der er tre sessioner om formiddagen og tre sessioner om eftermiddagen, så du kan sagtens nå både at snakke med udstillere, høre foredrag og deltage i workshops.

BO KRÜGER

International anerkendt og prisvindende mødedesigner, moderator og foredragsholder.

Bo Krüger bruger sin viden fra psykologi, ledelse, film og teater til at hjælpe sine kunder med at skabe mere engagerende, lærerige og netværksskabende møder og konferencer. Han er desuden optaget af hvordan folk i mødebranchen kan blive bedre til håndtere og navigere i den vilde uforudsigelige verden vi lever i.

Tænketanken faciliteres af Bo Krüger, der sammen med andre interessenter fra branchen kigger nærmere ind i:

WORKSHOPS på TÆNKETANKEN

Hvem går du til når du har brug for sparring? – Gør som Pernille

Kl. 9.30 og 13.00

Alt for mange der arbejder med planlægning og indkøb af møder, konferencer og events, oplever at de står alene med opgaverne.

Det kan være stressende og svært at løse opgaven tilfredsstillende, men det kan også give en følelse af at være alene pga. mangel på gode kollegaer at sparre, hygge og grine med.

I denne session taler vi om, hvad man kan gøre for at ændre på det.

Hvorfor forstår de mig ikke? - Det er svære end de tror

Kl. 11.00 og 14.20

Flere oplever, at ledelsen ikke forstår:

  • At opgaverne tager længere tid end de forventer
  • At medarbejderen også har brug for relevant efteruddannelse og kompetenceudvikling 

I denne session taler vi om, hvordan ledelsen kan få forståelse for medarbejderens arbejdssituation og behov, og hvordan de kan skabe rammerne for det.

Bliv gaffa genial - Lær at redde dig ud af en hvilken som helst uforudset situation

Kl. 12.30 og 15.00

De fleste der arbejder med planlægning af møder, konferencer og events elsker strukturer, planer og styr på detaljerne. Men hvad gør vi, når planerne ikke holder?

Planerne holder sjældent i denne vilde uforudsigelige verden vi lever i. Internettet kan gå ned, keynote speakeren bliver syg og en flystrejke forsinker halvdelen af deltagerne. Hvad gør du så?

I denne session lærer du om improvisationens grundprincipper, så du kan redde dig ud af, en hvilken som helst uforudset situation.

Sponsorer