Sponsorer

NemTilmeld

NemTilmeld er et nordjysk udviklet tilmeldingssystem, som letter tilmeldingen til møder, konferencer og arrangementer.

Står du for tilmeldingen til kurser, møder, konferencer eller andre typer arrangementer? Så kender du sikkert også til alle de usikkerheder, bekymringer og frustrationer, der kan opstå. Måske er dit regneark med deltagere blevet uoverskueligt. Måske tager det 3-5 mails, før du har al nødvendig information om deltagerne. Eller værst af alt, mails med tilmeldinger forsvinder.

Kort fortalt: Hos NemTilmeld hjælper vi virksomheder med at holde styr på arrangementer lige fra foredrag til præsentationer eller andre events, der kræver forhåndstilmelding.

Læs mere om NemTilmeld

Samarbejdspartnere

Attendwise / ConferenceCommunicator

Attendwise står bag eventplatformen ConferenceCommunicator, som er en ”alt-i-en” eventplatform med valgfrie moduler. De tilbyder bl.a. Tilmeldingssystem, Event App, Matchmaking, Lead Scanner, Ankomstscanning og Onsite print af navneskilte.

Til Optimeet Messen København anvendes platformen til håndtering af registreringer, digital kommunikation om messen, intelligent mødebooking med mødeforslag, samt lead scanning for udstillerne.

Læs mere om ConferenceCommunicator

 

Frellsen

Frellsen kaffe er en familie drevet virksomhed, der gennem virksomhedens 125 år har perfektioneret deres kaffe- og chokoladeopskrifter.

De fører et stort udvalg af egenproducerede kvalitetsprodukter inden for kaffe, te og chokolade. Kaffen udvælger og importerer de selv, hvorefter de blander, rister og maler bønnerne på deres moderne risteri i Roskilde. Chokoladen fremstilles uden konserveringsmidler, ud fra stolte håndværksmæssige traditioner og de bedst tilgængelige råvarer.

Deres kaffeløsninger kan tilpasses på en lang række områder, også når det omhandler søde sager til kaffen.

Frellsen kaffe glæder sig til at uddele smagsprøver på deres kaffe og chokolade under messen. Kom og oplev hvad en god kop kaffe kan gøre for et godt arrangement.

Læs mere om Frellsen

 

Ticketbutler

Ticketbutler er vores dygtige samarbejdspartner til Optimeet Messen i København. De er et energisk team af event-specialister, der gør det nemt for os som arrangører at administrere navneskilte og forbedre netværksmulighederne. Ticketbutler leverer navneskilte og printere til Optimeet Messen København.

Læs mere om Ticketbutler

  

Party Rent

Party Rent Denmark leverer møbler til messens områder, bl.a. Kaffeloungen og møbler til scenen. Party Rent udlejer højkvalitets eventudstyr til arrangementer af alle typer og størrelser. Udover Skandinavien er Party Rent også repræsenteret Tyskland, Frankrig, Luxembourg og Østrig.

Læs mere om Party Rent

Captivate

Captivate har taget event planlægning til et nyt niveau. De har samlet specialister under et tag, hvor professionel ekspertise møder teknologisk innovation og kan med deres tilgang sikre dig kompetencer inden alle typer af events. Deres innovative teknologi kombineret med specialister inden for eventplanlægning og produktion gør dem til en af de stærkeste leverandører på eventmarkedet. Deres 360 graders tilgang sikrer dig og dine kunder den bedste oplevelse fra A-Z når du skal afholde events.

Captivate tager dig og dine kunder gennem de mest innovative eventløsninger tilpasset netop dit behov, uanset typen af event.
Deres egenudviklede Event Platform er til dig, der ønsker at skabe event oplevelser hvor du kan interagere og engagere dine kunder både før under og efter eventet.
Mulighederne for event løsninger i deres Event Platform er mange og dækker alt fra registreringen af dine deltagere til eksekveringen af dit virtuelle, hybride eller fysiske event.

Captivate understøtter dit event og oplevelse fysisk, hybrid eller virtuelt.

På Optimeet Messen står Captivate for al AV, lyd, lys m.m. til vores store sceneområde og digital skiltning på messen.

Læs mere om Captivate

Silent Event

Silent Event leverer de trådløse headphones til sceneområderne. Grundstenen i Silent Events er passionen for at bringe mennesker sammen i ekstraordinære oplevelser. Det gælder både når der laves fester for tusindvis af deltagere, når de hjælper institutioner til et sjovere læringsmiljø og når de optimerer messer med nytænkende løsninger.

Læs mere om Silent Event

  

Idea Nordic

Idéa Nordic er et kreativ full-service bureau, der leverer Event-, Underholdnings- og DMC-tjenester. Siden 2015 har de opbygget et ry for at levere kreative mindeværdige oplevelser. Hos Idéa Nordic forpligtiger de sig til at afvikle dit arrangement og aktivere dit publikum. Live, Hybrid og Online.

Læs mere om Idea Nordic