Sponsorer

Attendwise

Attendwise er et softwarefirma, som står bag eventplatformen ConferenceCommunicator. Til Møde & Eventmessen vil platformen anvendes til håndtering af registreringer, check-in & check-out scanning og onsite print af navneskilte.

På appen kan udstillerne samle deres leads, og besøgende kan danne personligt program og besøgsliste. Altså anvender arrangører, deltagere og udstillere samme system. De tilbyder også matchmaking værktøj og processtyringsværktøj.

Læs mere om Attendwise

 

Slow Forest Coffee

Slow Forest Coffee vil på Møde & Eventmessen, tilbyde god og bæredygtig kaffe og te for udstillere og gæster. Slow Forest Coffee er kaffen, der gør en reel forskel for mikro-farmerne, for skovene og biodiversiteten.

Slows mikro-farmerne dyrker kaffen i de laotiske skove, hvor kaffen gror naturligt under forhold, der gavner både kvalitet, klima og levevilkår. De bevarer og genplanter skovene og leverer kaffe i baristakvalitet direkte til virksomheder, der ønsker at vende deres kaffeforbrug fra et, der slider på verden til et, der gavner den.

Læs mere om Slow Forest Coffee

 

Idéa Nordic

Idéa Nordic er et kreativt full-service event bureau, der leverer unikke events og DMC-oplevelser. Event-underholdningsfirmaet blev etableret i 2015, og siden da vokset til et bureau med et solidt ry for at levere skræddersyede mindeværdige events og oplevelser. Live, Hybrid og Online. De er drevet af to nøgleværdier; Bæredygtighed og Mangfoldighed.

På Møde & Eventmessen vil vi udvikle en oplevelses plan, levere pop-up shows og et par overraskelser, for at underholde på messen.

Læs mere om idéa Nordic

  

PUUF

PUUF arbejder for en bæredygtig fremtid som designpartner til arrangementer med innovative og cirkulære designs, der er holdbare, lokalt produceret og fokuserer på genanvendt PLAST, som det eneste materiale i deres nyeste kollektion. På Møde & Eventmessen vil PUUF opbygge foyeren samt tilbyde løsninger til udstiller standende i form af opbygning og indretning af møbler. 

Læs mere om PUUF

 

Party Rent

Party Rent udlejer højkvalitets eventudstyr til arrangementer af alle typer og størrelser. Udover Skandinavien er Party Rent også repræsenteret Tyskland, Frankrig, Luxembourg og Østrig. På Møde & Eventmessen leverer Party Rent loungemøbler og møbler til scenen.

Læs mere om Party Rent

 

Livehouse

Livehouse er en af Danmarks førende leverandører inden for løsninger til streaming- og videokommunikation til events, konferencer, produktudgivelser, generalforsamlinger og meget mere.

De tilbyder streaming- og eventløsninger til både fysiske, virtuelle og hybride events, og leverer med unikke og egenudviklet event- og streamingteknologi fleksible løsninger af høj kvalitet, innovation og kreativitet. På Møde & Eventmessen vil Livehouse bl.a. stå for opbygning samt AV leverance af udstyr til sceneområder og videoproduktion.

Læs mere om Livehouse

 

Vikingbus

VIKINGBUS er et landsdækkende busselskab – en fusion mellem 17 kendte danske operatører med en masse historie og stærke værdier. Det er et 100% danskejet busselskab, der leverer buskørsel i hele Danmark fra deres baser i alle dele af landet. VIKINGBUS har et stort udvalg af turistbusser og minibusser i alle størrelser, med fokus på høj kvalitet og sikkerhed.

Læs mere om Vikingbus

 

Samarbejdspartnere