Samarbejdspartnere

Attendwise

Attendwise er et softwarefirma, som står bag eventplatformen ConferenceCommunicator. Til Optimeet Messen 2024 i København vil platformen anvendes til håndtering af registreringer.

På appen kan udstillerne samle deres leads, og besøgende kan danne personligt program og besøgsliste. Altså anvender arrangører, deltagere og udstillere samme system. De tilbyder også matchmaking værktøj og processtyringsværktøj.

Læs mere om Attendwise

 

Frellsen

Frellsen kaffe er en familie drevet virksomhed, der gennem virksomhedens 125 år har perfektioneret deres kaffe- og chokoladeopskrifter.

De fører et stort udvalg af egenproducerede kvalitetsprodukter inden for kaffe, te og chokolade. Kaffen udvælger og importerer de selv, hvorefter de blander, rister og maler bønnerne på deres moderne risteri i Roskilde. Chokoladen fremstilles uden konserveringsmidler, ud fra stolte håndværksmæssige traditioner og de bedst tilgængelige råvarer.

Deres kaffeløsninger kan tilpasses på en lang række områder, også når det omhandler søde sager til kaffen.

Frellsen kaffe glæder sig til at uddele smagsprøver på deres kaffe og chokolade under messen. Kom og oplev hvad en god kop kaffe kan gøre for et godt arrangement.

Læs mere om Frellsen

 

Ticketbutler

Ticketbutler er vores dygtige samarbejdspartner til Optimeet Messen i København. De er et energisk team af event-specialister, der gør det nemt for os som arrangører at administrere navneskilte og forbedre netværksmulighederne. 

Læs mere om Ticketbutler