Sponsorer

Attendwise

Attendwise er et softwarefirma, som står bag eventplatformen ConferenceCommunicator. Til Møde & Eventmessen vil platformen anvendes til håndtering af registreringer, check-in & check-out scanning og onsite print af navneskilte.

På appen kan udstillerne samle deres leads, og besøgende kan danne personligt program og besøgsliste. Altså anvender arrangører, deltagere og udstillere samme system. De tilbyder også matchmaking værktøj og processtyringsværktøj.

Læs mere om Attendwise

 

Slow Forest Coffee

Slow Forest Coffee vil på Møde & Eventmessen, tilbyde god og bæredygtig kaffe og te for udstillere og gæster. Slow Forest Coffee er kaffen, der gør en reel forskel for mikro-farmerne, for skovene og biodiversiteten.

Slows mikro-farmerne dyrker kaffen i de laotiske skove, hvor kaffen gror naturligt under forhold, der gavner både kvalitet, klima og levevilkår. De bevarer og genplanter skovene og leverer kaffe i baristakvalitet direkte til virksomheder, der ønsker at vende deres kaffeforbrug fra et, der slider på verden til et, der gavner den.

Læs mere om Slow Forest Coffee

 

Livehouse A/S

Livehouse er udbyder af eventløsninger til små og store organisationer i Danmark og på verdensplan.

De er specialiseret i livestreaming på stedet og fjern adgang af begivenheder, video og AV-tjenester, og er styret af deres mission om at fange specielle øjeblikke - Øjeblikke, hvor innovative teknologier, lyd og video sammen dyrker en sammenhængende og æstetisk kommunikationsoplevelse, der bringer dine kunder, kolleger og samarbejdspartnere tættere på hinanden.

Læs mere om Livehouse A/S

  

Party Rent

Party Rent udlejer højkvalitets eventudstyr til arrangementer af alle typer og størrelser. Udover Skandinavien er Party Rent også repræsenteret Tyskland, Frankrig, Luxembourg og Østrig. På Møde & Eventmessen leverer Party Rent møbler til scenen, loungeområdet og tænketanken.

Læs mere om Party Rent

 

Samarbejdspartnere